Tausta

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Milky Way Encore BerliinissäVihdosta viimein löysin aikaa kirjoittaa alkuvuoden keikasta, jolla olin mm. PON'in kanssa (Randomgirl). Tuli muisteltua keikkaa juhannuksen tienoilla, joten pahoittelen kaikkea outoa kirjoituksessa ja toivon että lauseista saa tolkkua. Ja hyvää mennyttä juhannusta!!Milky Way Encore

Ketkä: VIXX
Missä: Berliinissä C-Clubilla
Milloin: 9.2.2014

Matkasta:


Lähdimme keikka aamuna kello kolmen bussilla lentokentälle, mistä lento lähti joskus seitsemän aikaan. Hieman väsynyt porukkamme suunnisti julkisilla keikka paikalle, minne saavuimme 11 aikaan. Saimme paikallisen fanikerholta jonotusnumerot ranteeseemme. Niiden ansiosta meidän ei tarvinnut venailla koko aikaa ulkona kylmässä, sillä olihan vielä helmikuu. Vaatimuksena oli kuitenkin tulla kerran tunnissa nimenhuudolle.

Haimme ruokaa ja etsittiin ilmaista vessaa, jota sitten käytimme aina tarpeen tullen. Aurinkon hieman lämmittäessä istuimme alas ja kertasimme fanchantteja. Jossain vaiheessa päivää rakennuksen eteen tuotiin taulu, mihin sai kirjoittaa kysymyksiä VIXX'lle. Samoihin aikoihin valotikuja alettiin myydä, jotka kävin ostamassa hirveestä tungoksesta. Myös kertakäyttötikkuja jaettiin ilmaiseksi. Järjestysmiesten alkaessa säätämään portilla, alkoi ihmisiä kertyä sen läheisyyteen. Mekin menimme katsomaan mitä alueella tapahtui. Pian meille selvisi, että VIXX oli saapumassa bussilla paikan päälle. Olin itse pienessä shokissa, niin en osannu tehdä mutakuin tuijottaa.


Ovet kun vihdoin avattiin, astelivat VIP ihmiset sisään ensimmäisinä. Me seurasimme heitä heti perässä. Meidän kummastukseksi pyydettiin näyttämään henkkareita ovelle lippujen kanssa. Keikka oli ikärajaton ja monet olivat paikallisia, niin pyyntö tuntui oudolta. Onneksi meillä oli kaikki tavarat mukanamme nii pääsimme helposti sisälle.

Sisällä oli hirmu kallis narikka ja fanituotteiden myyntiä; nimaroituja levyjä ja bannereita. Ostimme kukin nimmaroidun levyn itsellemme muistoksi. Keikka tila oli avoin, joten paikan sai valita vapaasti. Päädyimme äänipöydän eteen, missä oli mahdollisuus ottaa aidoista tukea, kun tarvi lepotaukoa. Ennen keikan alkua taustalla tietenkin soi VIXXin kappaleet, joiden fanchantit kuuluivat hienosti. Mahtoi pojilla olla takahuoneessa kiva kuunella meitä.

Keikasta:


Se tunne on aivan sanoinkuvaamaton, kun valot pimenee ja sinä vain tiedät et nyt koittaa se hetki, kun näet idolisi livenä! Ensimmäinen reaktioni oli heidät nähdessäni, että ompa he pitkiä (aikasemmalla keikalla lava oli 100 kertaa kauempana, joten varmaan siitä jäänyt mielikuva). Valojen sammuessa siniset valotikut nousivat toivottamaan VIXXin tervetulleiksi. Meidän poikien esiintyessä, en voinut ajatella, kuin että 'olemmepa me äänekkäitä'.


Kysymysten aikana N löysi taululta lapun missä luki että "N you are not too dark", mikä sai hänet hymyilemään todella leveästi. Hän kiitti fania, niinkuin me kaikki muutkin mielessämme teimme. Leo onnistui jotenki välttämään aegyon esittämisen, mitä häneltä oli pyydetty, mutta muut jäsenet tekivät sitä tarpeeksi hänenkin edestään.

Sitten lyhyesti esityksistä. Ensi kertaa VIXX esitti alkuperäisen version Voodoo Dollista livenä, mikä sai yleisön innostumaan heti, meidän tajuttua asian. N'stä näki, että hän piti reaktiostamme erittäin paljon. Jokaisella jäsenellä oli soolo esitys, paitsi Hongbinilla ja Hyukillä. He arpoivat yleisön joukosta yhden onnekkaan fanin, jolle lauloivat yhdessä serenadin. Lopuksi fani sai valita toisen pojista. Hän onneksi huoli molempien ruusut. N' sooloesitys oli tietenkin tanssiesitys tällä kertaa silmät sidottuna. Ravi esitti ennen kuulemattoman kappaleensa "Gollong Gollong", josta ehdottomasti yksi lemppareistani. Ken lauloi Maroon5'n "This Love" ja Leo lauloi Adam Lambertin "Outlaws of Love".


Mielipiteeni:


Ensinnäkin on aivan pakko sanoa, että se kuinka iloiseksi teimme VIXX'n, oli matkan kaiken vaivan arvoista. He hymyilivät niin leveästi kiittäessämme meitä. Heistä näki hyvin kuinka paljon he meitä faneja rakastivat. Itkimme kaikki yhdessä keikan loputtua, ja vannoimme olevamme unohtamatta sitää iltaa.

Yllätyin kuinka Ravi sai yleisön haltuunsa ja kuinka hyvin hän käsitteli meitä, ulkomaalaisia faneja. Hänelle menetin osan sydämestäni, vaikka N' paikkaa biaksenani hän ei todellakaan tule viemään. Hyukiekin näytti uuden miehisen puolensa. Silloin tajusin, kuinka meidän ihana nuori maknae on vihdoin kasvanut mieheksi.

Olin todella ylpeä meistä faneista, sillä osasimme käyttäytyä todella hyvin. Annoimme erittäin hyvän kuvan VIXXille, joten uskon heidän vielä tulevan monesti uudestaakin. Fanchantitkin kuuluivat niin selkeesti, vaikka lauloimme muutenkin mukana, jotein saimme olla ylpeitä toisistamme. Fanit olivat ystävällisiä toisillensakin, ja suuret kiitokset jonotuksen järjestäjille.


Alla linkki Seoul'n Milky Wayhin, joka eroaa meidän encoresta speciaali esitysten puolesta. Encoren nämä esitykset olen koittanut etsiä ja linkata sitten jatkoksi. Toisin kuin me, jotkut ovat saaneet kuvata esityksiä.Heille siis kiitos näistä videoista.

http://vidto.me/pdl570zp0v9x.html

N' SooloKenin soolo

 

Leo'n SooloHongbin ja Hyuk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti