Tausta

maanantai 26. elokuuta 2013

Shut Up Flower Boy BandOlin vähällä jättää sarjan kesken, en sen takia että se oli huono, vaan koska yksi juonenkäänne sai minut tolaltani. Onneksi katsoin sarjan loppuun, vaikka kirosin sarjan sen alkuvaiheessa. Jos siis haluat katsoa sarjaa, missä ekaksi odotuksesi on korkealla ja pientä draamaa esillä. Siten aivan yllättäen BADAM ja huomaat itkeväsi silmäs päästäsi. Kun pääset surun yli, katsot sarjaa sumussa, kunnes vihdoin alkaa tapahtua kaikkea jännää. Ja samantein sarja loppuukin. Näin minulle ainakin kävi. Jos haluat kokea kuvailemani tunneryöpyn ja tykkäät musiikkiaiheisista draamoista, niin suosittelen sinulle!

Shut Up Flower Boy Band / 닥치고 꽃미남밴드

Genre: Musiikki, nuoruus, romance
Jaksoja: 16
Valmistumisvuosi: 2012
Kieli: Korea

Eye Candy on aloitteleva kuusihenkinen bändi. He käyvät huonomaineista poikakoulua, joka päätetään lakkauttaa. He saavat siirron eliittikouluun, missä heidän ilokseen on bändeille harjoiteluhuone ja koulua käyvät myös tytöt. Heti heille tulee kinaa koulun oman bändin kanssa. Heidän kauhukseen heidän edellisen koulun opettaja sai myös siirron kyseiseen kouluun.


Näyttelijät:


  • Lee Min Ki (이민기) näyttelee Eye Candyn johtajaa ja laulajaa Joo Byung Heetä. Hän kulkee tummat rajaukset silmissä ja kummastuttaa ihmisiä. Byung Hee antaa kunnon taiteilijan vaikutelman olemuksellaan ja hieman hullulla luonteella. Hän ajattelee aina bändinsä parasta ja on aina tuottamassa bändille lisää kappaleita.


  • Kwon Ji Hyuk, Sung Joon (방성준), on Byung Heen oikea käsi. Hän on bändin kitaristi. Ji Hyuk on todella läheinen Byung Heen kanssa. Hän yrittää aina ajatella muiden parasta, mutta välillä itsekäskin puoli tulee esiin.


  • Infiniten L näyttelee Lee Hyun Soota. Hyun Soo on hieman hiljainen ja sisäänpäin vetäytyvä. Hän on bändin toinen kitaristeista. Ji Hyuk on hänen esikuvansa ja paras ystävä. Hyun Soo välittää todella paljon sisarestaan, ja sisar tulee yleensä muita ennen monessa asiassa. Ylospäin Hyung Soo on kylmän oloinen, jonka vuoksi häntä on vaikea lähestyä.


  • Bändin rumpalia Jang Do Il:tä näyttele Lee Hyun Jae (이현재). Kukaan ulkopuolinen ei tiedä hänestä mitään, sillä vain bändin jäsenet ja läheiset ystävät tietävät hänen taustoistaan. Hän varoo puuttumasta muiden asioihin. Lähes aina kun Do Il avaa suunsa, tulee sieltä jotain todella viisasta.


  • Seo Kyung Jong, Kim Min Suk (김민석),  on Busanista kotoisin oleva poika. Hän soittaa kosketinsoittimia Eye Candyssä. Hän on bändin nuorimmainen, joten hän omaa suloisen ulkomuodon. Sisältä hän osaa kovan paikan tullen olla kova, vaikka muuten käyttäytyy ulkomuotonsa mukaan.


  • Bändin basistia näyttelee Yoo Min Kyu (유민규). Kim Ha Jin on kunnon hurmuriprinssi, joka saa kaikki naiset pauloihinsa. Parasta ystäväänsä Kyung Jongta hän ei kuitenkaan koskaan hylkää, he ovat erottamattomat. Hänet näkee usein yökerhoissa nainen kainalossaan.

Mistä voit katsoa draaman?

gooddrama.net
epdrama.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti